Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „PNL nu a fost lăsat să se dezvolte! Acum avem şansa să facem ceva pentru oameni”

DÂMBOVIŢA: „PNL nu a fost lăsat să se dezvolte! Acum avem şansa să facem ceva pentru oameni” 

Declaraţia îi aparţine lui Gabriel Cristache – preşedintele interimar al PNL Târgovişte, care susţine că partidul a fost ţinut pe loc de interese externe.

„În acest moment, cred că avem şansa de a face ceva pentru acest partid şi pentru electoratul nostru”, a precizat Cristache.

Cât priveşte alegerile europarlamentare, liderul PNL Târgovişte este încrezător, în ciuda tuturor adversarilor care vorbesc despre un scor slab al liberalilor dâmboviţeni. Gabriel Cristache consideră că echipa PNL este una care poate depăşi orice obstacol şi fiecare procent obţinut peste cei 7% de la ultimele alegeri europarlamentare va fi o mare victorie.

„Rezultatele pe care le vom obţine sunt ale PNL. Nu sunt ale mele, nu sunt ale membrilor individual, sunt ale PNL. Suntem tineri, nu avem experienţă, dar avem dorinţă. Şi vrem să facem ceva pentru viitor şi pentru copiii noştri. Constat că majoritatea votanţilor din Târgovişte sunt de dreapta. De ce nu ar vota PNL? Deşi, lucrurile nu sunt foarte limpezi pe spectrul de dreapta al politicii, PNL poate fi o soluţie”, afirmă Gabriel Cristache.

Preşedintele PNL Târgovişte vorbeşte şi despre democraţia din partid. Parafrazându-l pe Napoleon, care a spus că în raniţa oricărui soldat şade un baston de mareşal, Cristache susţine că orice membru al PNL este un potenţial candidat pentru primărie.

„Eu sunt Gabriel Cristache, preşedintele interimar PNL Târgovişte, nu sunt candidat, nu am în vedere, acum, acest fapt. Candidatul va fi dat de sondaje şi de rezultatele noastre. Vreau să devenim o organizaţie puternică. Vreau ca PNL să fie o şansă pentru Târgovişte”, spune Gabriel Cristache.

 

View My Stats