Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Partidul lui Vlad Ţepeş” este condus de consilierul judeţean Florin Antoniu

DÂMBOVIŢA: „Partidul lui Vlad Ţepeş” este condus de consilierul judeţean Florin Antoniu 

Partidul România Unită respinge compromisul şi alianţa politică! Acesta a fost mesajul deputatului Bogdan Diaconu – preşedintele PRU, prezent, joi – 22 octombrie 2015, la Târgovişte pentru a lansa oficial Organizaţia Dâmboviţa, condusă de consilierul judeţean Florin Silviu Antoniu – fost lider al PPDD Dâmboviţa.

„Preferăm o bară frumoasă, decât un gol dat din ofsaid”, a explicat Bogdan Diaconu decizia de a merge singuri în alegerile de anul viitor, din moment ce Partidul România Unită se doreşte a fi o alternativă la clasa politică a ultimilor 25 de ani. PRU şi-a propus să obţină un scor electoral cu două cifre, care să-i permită să determine viitorul României. Potrivit preşedintelui partidului, cele mai bune organizaţii sunt cele din Gorj şi Vâlcea, urmate, pe locul III, de Timiş şi Dâmboviţa.

„Da, suntem partid declarat naţionalist, dar un naţionalism modern, nu delirant cum aţi mai văzut în ultimii 25 de ani. Da, ne luptăm cu metehnele clasei politice a ultimilor 25 de ani pentru că, din păcate, astăzi, constatăm că avem o majoritate parlamentară formată din PSD, PNL… Avem un mare FSN la conducerea României, politicieni care şi-au dat mâna de fiecare dată când a fost vorba să scape pe cineva când trebuia să dea explicaţii în faţa legii, când a fost vorba să-şi împartă ţara jumătate-jumătate, PSD cu PNL. Mă refer la adoptarea noii legi a alegerilor locale, care reprezintă o lovitură grea la adresa democraţiei româneşti. Imaginaţi-vă că vom avea primari care vor fi aleşi cu 10% din voturile dintr-o comunitate. Este un aspect foarte grav.

Toate aceste partide au un singur interes, de a accede la putere şi a-şi satisface interesele personale şi de grup. Partidul România Unită vine cu o ideologie şi o doctrină frumoasă şi cu valori în care credem cu tărie. Preocupările noastre principale şi majore sunt acelea de a promova un naţionalism modern, un naţionalism economic care îşi propune să protejeze capitalul românesc în lupta sa cu capitalul străin, să stimuleze întreprinzătorul privat român în competiţia sa total inegală cu marile corporaţii internaţionale şi multinaţionale. Politica înseamnă arta de a face lucruri bune pentru ţara, poporul şi naţiunea ta.

După cum bine ştiţi, în centrul blazonului nostru îl avem pe celebrul domnitor Vlad Ţepeş, pentru că transmite cel mai bine şi fidel societăţii mesajul de justiţie şi echitate socială şi de domnie a legii”, a declarat deputatul Bogdan Diaconu.

La nivel de teorie, totul sună frumos! Rămâne să vedem cum îi vor convinge naţionaliştii pe români, care s-au fript de prea multe ori până acum, că ei chiar vor face ceea ce promit, că nu vor uita de popor atunci când se vor vedea cocoţaţi pe funcţii.

În judeţul Dâmboviţa, a precizat preşedintele Florin Antoniu, au fost constituite organizaţii PRU în 37 de localităţi, urmând ca, până la sfârşitul lui 2015, numărul acestora să crească la 50. Provocarea este ca, în alegerile locale din 2016, PRU Dâmboviţa să poată depune liste complete de candidaţi, în toate localităţile judeţului şi pentru toate funcţiile: primari, consilieri locali, orăşeneşti, municipali, judeţeni. În acest moment, PRU Dâmboviţa are 800 de membri.

View My Stats