Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Parcul Norocel din Micro II, o investiţie de 2,7 miliarde de lei. FOTO

DÂMBOVIŢA: Parcul Norocel din Micro II, o investiţie de 2,7 miliarde de lei. FOTO 

Primăria Târgovişte a redeschis astăzi Parcul Norocel din Micro II, după finalizarea lucrărilor de modernizare şi reamenajare. Investiţia s-a cifrat la 270.000 de lei (2,7 miliarde lei vechi) şi a fost suportată din bugetul local.

„Vorbim despre lucrări importante de amenajare a infrastructurii de agrement în această zonă: împrejmuire teren de sport, asfaltare, acoperire cu covor elastic din tartan, porţi, coşuri de baschet, iluminat public. De asemenea, avem în vedere şi modernizarea locului de joacă, unde vom aplica, de asemenea, o pardoseală elastică din tartan, pe granule de cauciuc”, a precizat primarul interimar Cristian Daniel Stan.

parc norocel 1În paralel, se modernizează locul de joacă din Parcul Mitropoliei, unde se execută, de asemenea, şi lucrări de sistematizare şi înfrumuseţare. Totodată, echipele de muncitori ale Primăriei Târgovişte vor finaliza într-o săptămână investiţiile de pe strada Pandurilor, din Micro XII: parcări, spaţii verzi, iluminat. Apoi, se vor muta pe strada 8 Martie (în spatele Companiei de Apă), alt perimetru care nu a fost inclus în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, se pare din cauza unei erori de proiectare.

parc norocel 5

„Vrem ca în fiecare lună să finalizăm cel puţin un obiectiv de investiţii împortant, dacă nu două, sigur, în funcţie de disponibilităţile bugetare. Cât priveşte Cartierul Micro II, pe fonduri europene, prin Grupul de Acţiune Locală pe care l-am constituit, vrem să construim aici o grădiniţă şi o creşă, astfel încât să existe şi o infrastructură educaţională adaptată nevoilor oamenilor”, a spus Cristian Stan.

Planurile edilului municipiului Târgovişte sunt completate de proiectele iniţiate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, a ţinut să precizeze preşedintele Adrian Ţuţuianu, care l-a însoţit astăzi pe Cristian Stan în Microraionul II, cu scopul clar de a-i face reclamă electorală.

parc norocel 2

„Cristian Stan arată că este un primar care ştie foarte bine problemele oraşului. Mă bucur că a trecut, din zona de centru, în cartierele de la marginea oraşului. Este un primar care merită să fie votat.

Voi merge astăzi la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru două proiecte care interesează nu doar Consiliul Judeţean, ci şi municipiul Târgovişte: drumul de la unitatea militară de la gară şi mult discutatul stadion. Mă duc la Compania Naţională de Investiţii, să văd în ce stadiu se află analiza documentaţiei pe care noi am depus-o în urmă cu mai multe luni de zile”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

parc norocel 4

View My Stats