Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Liberalii se dezic de autocolantele denigratoare şi ameninţă cu plângere penală pentru denunţ calomnios

DÂMBOVIŢA: Liberalii se dezic de autocolantele denigratoare şi ameninţă cu plângere penală pentru denunţ calomnios 

„Este foarte simplu ca oameni plătiţi de PSD să facă lucrul ăsta. Avem o mulţime de membri PNL care sunt plătiţi de PSD. Suntem singurii care n-am încălcat în niciun fel conduita morală şi legală în această campanie electorală”! Acesta a fost răspunsul pe care preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, l-a dat liderului PSD, Adrian Ţuţuianu, care i-a acuzat pe liberali că au vandalizat sute de maşini în Târgovişte, Moreni, Răcari şi Găeşti, lipind pe parbrize autocolante care imitau afişele PSD, însă cu un conţinut denigrator la adresa lui Victor Ponta şi a social-democraţilor.

„PNL este pe cale să ajungă partidul al doilea în judeţul Dâmboviţa, iar PSD se teme de acest lucru. Îl anunţ pe Adrian Ţuţuianu că, în cursul zilei de mâine, voi depune plângere penală pentru denunţ calomnios, întrucât m-a acuzat că am mers în Răzvad, împreună cu Florin Grigorescu şi fostul primar al comunei – Petre Coman, şi am împărţit bani, ca să cumpărăm voturi. Am informaţii că inclusiv actualul primar de la Răzvad, Năstase Constantin, a declarat la Poliţie că nu are cunoştinţă despre o asemenea acţiune”, a precizat Volintiru.

Purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa – Gabriel Cioacă a ţinut să precizeze şi el că nici nu se deschiseseră secţiile de votare, iar Biroul Electoral Judeţean era deja „bombardat” cu plângeri ale PSD contra PNL.

„Există o temere vizavi de activitatea noastră, ceea ce nu face decât să ne bucure. PNL a devenit aşadar interesant pentru PSD. Sperăm ca toate aceste intervenţii să înceteze”, a spus Cioacă. 

View My Stats