Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Liberalii din CJ au votat, mimând împotrivirea, transferul apartamentelor către MAI

DÂMBOVIŢA: Liberalii din CJ au votat, mimând împotrivirea, transferul apartamentelor către MAI 

Aşa cum am anticipat, astăzi, la şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, aleşii PNL şi-au revizuit atitudinea, votând pentru demararea proiectelor de dezvoltare ale judeţului şi ale municipiului Târgovişte. Fiind adoptat proiectul privind transferul celor 10 apartamente către Ministerul Afacerilor Interne, se dă startul dezvoltării zonei de sud a municipiului Târgovişte, respectiv: construirea complexului sportiv, a parcului de odihnă şi agrement, sediului RAR, reabilitarea Şcolii de Cavalerie şi, nu în ultimul rând, oportunitatea apariţiei unui mall la Târgovişte, prin grija unui investitor bucureştean.

Au votat pentru, alături de consilierii PSD, liberalii Jean Popescu, Sorin Ion, Adrian Stan, Vlăduţ Drugă şi Teodor Buta. Au preferat să se abţină, aşa, de imagine, Dănuţ Tică şi Bogdan Marcu. Evident, împotrivă nu puteau fi alţii decât Gabriel Plăiaşu şi Gabriel Grozavu. Adrian Mocanu a ales, ca şi data trecută, soluţia neparticipării la vot, iar Aurelian Popa, Petre Marin şi Iulian Brezeanu au preferat să lipsească de la şedinţă.

consiliul judetean 1Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, le-a mulţumit liberalilor pentru faptul că au decis să voteze favorabil, spre binele comunităţii.

Un lucru a fost clar. Nu frica de anchete penale i-a urnit pe PNL-işti! A existat o înţelegere la vârf de organizaţii, iar cei care au votat favorabil nu vor fi biciuiţi în sediul partidului pentru fapta lor! Cezar Preda, preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, a spus clar, la Liga Aleşilor Locali, desfăşurată cu o săptămână în urmă, că nu impune consilierilor liberali să voteze într-un anumit mod şi mai ales niciodată împotriva proiectelor de dezvoltare a judeţului.

Faptul că la şedinţa din 28 februarie liberalii au votat împotrivă, blocând înţelegerea dintre Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Ministerul de Interne, arată că, de fapt, aşteptau să li se facă o concesie de ordin politic. Aşteptau bugetul! Mai ales că decizia lor de a fi contra nu a fost argumentată în niciun mod…

View My Stats