Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Florin Antoniu a devenit cel mai iubit dintre consilierii judeţeni! Îl curtează şi Stânga, şi Dreapta!

DÂMBOVIŢA: Florin Antoniu a devenit cel mai iubit dintre consilierii judeţeni! Îl curtează şi Stânga, şi Dreapta! 

Florin Antoniu, fost preşedinte al PPDD Dâmboviţa, actualmente consilier judeţean independent, a devenit zilele acestea cel mai iubit dintre pământeni! Cum aşa? Simplu! Nici tabăra de stânga, nici cea de dreapta nu pot forma majoritatea în Consiliul Judeţean Dâmboviţa dacă nu-şi atrag de partea lor independenţii, trei la număr, dar care se pare că l-au desemnat drept lider de grup pe Florin Antoniu.

Care este costul pentru formarea majorităţii? Postul de vicepreşedinte! Consiliul Judeţean Dâmboviţa lucrează pe minus la acest capitol după demisia PSD-istului Jean Marinescu – numit prefect al judeţului. Social-democraţii îşi doresc să ocupe tot ei acest fotoliu, fiindcă asta a fost voinţa poporului alegător în 2012, când au obţinut cel mai mare număr de mandate. Ce-i drept, în tandem cu vechiul PNL, fiindcă pe vremea aceia funcţiona USL. Pentru a forma majoritatea, PSD-iştii ar da la schimb nu fotoliul vacant, ci pe al lui Grozavu (PNL).

De partea cealaltă parte, marele PNL vrea şi el să formeze majoritatea şi îi oferă lui Antoniu scaunul vacant, păstrându-l pe Gabriel Grozavu. Conform informaţiilor noastre, tabăra de dreapta ar propune introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de mâine proiectul de hotărâre privind alegerea vicepreşedintelui, ca să nu-i mai dea timp lui Adrian Ţuţuianu să-şi schimbe strategia de negociere şi să-i atragă cumva pe independenţi de partea sa. Se şie că pe doi dintre aceştia – Mihăiţă Moldoveanu şi Marius Lupoiu i-a pierdut ca urmare a ordonanţei care a permis migraţia politică!

View My Stats