Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 22, 2024
Sunteți Aici Home » FELICITĂRI » DÂMBOVIŢA: Deputatul Vladu înoată în ape tulburi! Compania de Apă, vacă de muls pentru toţi politicienii

DÂMBOVIŢA: Deputatul Vladu înoată în ape tulburi! Compania de Apă, vacă de muls pentru toţi politicienii 

Copreşedintele PNL Dâmboviţa – Iulian Vladu are mari probeme de percepere a informaţiei. Deputatul a vrut să atingă din nou, în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o astăzi fără colegul Orban, problema Companiei de Apă, că tot este la modă subiectul şi unii vor să-şi atragă capital de imagine invocând, doar la nivel de lătrături, problemele instituţiei în jurul căreia se învârt aşa de multe interese.

Numai că blajinul Iulian Vladu vorbeşte fără să ştie. Se aruncă în luptă cu arma neîncărcată sau se mulţumeşte să facă doar figuraţie, în lipsă de alte teme de atins, poate mai interesante pentru popor.

Spune Vladu că vrea dreptate şi i-a cerut public preşedintelui Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu să prezinte lista cu angajaţii Companiei de Apă. Mai spune deputatul că are de gând să ceară şi conducerii Companiei de Apă lista cu toate persoanele angajate în ultimii ani, pe unde şi pe ce salarii. Vladu este convins că prin Compania de Apă a angajat doar Ţuţuianu pe cine a vrut şi musai numai membri PSD.

CITEŞTE ŞI: „Trăiască PCR! Soţia directorului Pevel Babeu a fost angajată la Compania de Apă”

Ziariştii au încercat să-i spună că sunt şi destui PNL-işti prin ograda prosperă a Companiei. I s-au dat şi exemple. Directorul Babeu şi soţia, plus Gabriel Grozavu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte ADI Apă, care şi-a aranjat fiica pe un post bun de-a dreapta directorului de la Companie.

Vladu s-a făcut că nu aude sau a prins din zbor doar ce i-a convinit. Deh, cam astea sunt metehnele politicienilor români, să vadă doar gunoiul din grădina altora.

View My Stats