Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Crucea Roşie a dus materiale de construcţie familiei din Ludeşti căreia i-a ars casa

DÂMBOVIŢA: Crucea Roşie a dus materiale de construcţie familiei din Ludeşti căreia i-a ars casa 

Crucea Roşie Dâmboviţa a constituit, cu sprijinul firmelor Romserv Invest SRL şi Prestige Com SRL, un transport umanitar pentru familia Ioan Goşoiu, din comuna Ludeşti, sat Teleşti, a cărui casă a ars aproape în întregime, urmare unui incendiu care a izbucnit în data de 11 ianuarie. Pra ctic, patru persoane au rămas pe drumuri în plină iarnă. Voluntarii de Cruce Roşie le-au dus astăzi materiale de construcţii, uşi şi ferestre termopan în valoare totală de 3.600 de lei.

ajutor crucea rosie telesti 3

Săptămâna trecută, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa a ajutat şi o familie din comuna Glodeni căreia, de asemenea, i-a ars casa. În sprijinul acestora din urmă, vineri – 20 ianuarie, la Căminul Cultural Glodeni, se va organiza un concert umanitar, cu participarea Formaţiei Meloritm şi a soliştilor Simona Dinescu, Cosmin Popa şi daniel Urziceanu. Gestul de solidaritate al comunităţii din Glodeni ar putea fi urmat şi de locuitorii din comuna Ludeşti.

ajutor crucea rosie telesti 2

View My Stats