Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni PNL fac din nou front comun împotriva investiţiilor!

DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni PNL fac din nou front comun împotriva investiţiilor! 

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a supărat, din nou, pe aleşii PNL! Ieri, în şedinţa extraordinară a forului legislativ judeţean, liberalii nu au votat două proiecte care prevedeau transferul unui teren cu o suprafaţă de 70.826 mp, situat în municipiul Târgovişte, Bulevardul Regele Carol I, din domeniul public al judeţului Dâmboviţa în domeniul privat al acestuia, şi aprobarea procedurii de constituire a dreptului de superficie pentru terenul în cauză.

Aprobarea celor două proiecte ar fi urgentat posibilitatea iniţierii unor proceduri în vederea realizării unei investiţii private de anvergură pentru municipiul Târgovişte şi judeţul Dâmboviţa, respectiv un centru comercial de tip mall, investiţie care ar fi putut crea noi locuri de muncă.

Precizează Claudia Gilia, vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, că votul negativ dat de consilierii PNL a fost unul complet nejustificat, în condiţiile în care niciunul dintre aleşii liberali nu a solicitat conducerii Consiliului Judeţean şi nici comisiei juridice clarificări asupra proiectelor sus menţionate.

„Prin atitudinea lor, consilierii PNL blochează o investiţie estimată la o valoare de 35-40 de milioane de euro. O investiţie care presupune, aşa cum ne-au precizat cei care au făcut propunerea proiectului, crearea unui număr de o mie de locuri de muncă. Uşurinţa cu care tratează problemele judeţului nu este demnă de calitatea pe care aceştia au dobândit-o prin votul dâmboviţenilor”, a declarat Claudia Gilia.

View My Stats