Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte, un cor care nu falsează

DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte, un cor care nu falsează 

UPDATE: Chindia Târgovişte a învins Fortuna Poiana Câmpina cu 2-1

Formaţia din vechea Cetate de Scaun este ca un cor care nu cântă formidabil, dar nici nu falsează. Se bazează pe calităţile individuale ale lui Pătru, Dobrescu, Honciu, Anton, Cherchez, Văduva, dar şi pe forţa grupului.

Chindia este o echipă harnică şi bine închegată, bine pregătită şi aşezată în câmpul de luptă. Împleteşte rigoarea marcajului cu severitatea presingului şi fineţea ţesăturilor de pase.

Antrenorul Silviu Dumitrescu şi preşedintele Mugur Porumbacu fac ce ştiu şi ştiu ce fac! Nu fac diferenţă între jucătorii autohtoni şi cei veniţi pe filiera CS Otopeni.

Echipa din Curtea Domnească se află înaintea ultimei etape a sezonului regulat pe primul loc în calsamentul play-off (locurile 1-6), cu 19 puncte. Are cu trei puncte mai mult ca rivala Fortuna Poiana Câmpina. Cele două protagoniste se vor întâlni sâmbătă, 12 aprilie, la Târgovişte, pe stadionul Eugen Popescu, într-un meci care pe care.

Favoriţii sunt „lăncierii” târgovişteni, care au avantajul terenului propriu. Dar şi „norocoşii” vin la Târgovişte decişi să-şi vândă scump pielea.

În cazul unui succes, roş-albaştrii îşi măresc considerabil şansele de promovare în Liga a II-a. Prahovenii îi au în echipă pe golgeterii seriei, Andrei Antohi şi Valentin Munteanu, care împreună cu Dulcea (Argeş-Piteşti) au câte 12 goluri marcate.

În garnitura echipei lui Călin Radu, se mai află: Zegheru, Cristescu, M. Marin, Şandru, Minciună, Barbu, Jugaru, Camara, Damian, Stan, Chipirliu.

Antrenorul Florin Stăncioiu a venit la cârma Fortunei în etapa a IX-a şi de atunci echipa a avut 12 victorii şi un egal (0-0, acasă cu Chindia Târgoivşte). Stăncioiu este ajutat de Cosmin Plăvache şi Bogdan Pârvu.

De remarcat faptul că în sezonul de toamnă Fortuna a schimbat cinci antrenori: Stelian Gherman, Mugurel Cornăţeanu, Cătălin Gheorghe, Laurenţiu Diriţă şi Costel Panait.

Actuala Fortuna Poiana Câmpina provine din Prahova Tomşani. A evoluat la Brazi, Moreni, Clinceni, Ploieşti (Stadionul Astra), Câmpina, CN Buftea.

Sâmbătă ne aşteptăm la un meci încrâncenat, cu exces de adrenalină. Este o partidă determinantă care poate hotărî echipa care va evolua sezonul viitor pe a doua scenă a fotbalului românesc.

A consemnat, Alexandru Istrate

View My Stats