Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Au provocat scandal cu bâte şi săbii în Târgovişte şi sunt liberi

DÂMBOVIŢA: Au provocat scandal cu bâte şi săbii în Târgovişte şi sunt liberi 

Poliţiştii dâmboviţeni au reţinut nouă persoane, în cazul scandalului de proporţii care s-a consumat, marţi-seară, la marginea Cartierului Prepeleac din Târgovişte. S-au bătut în stradă, cu bâte şi săbii, membrii a două grupări, una din zona Hală – Micro XI, cealaltă din Prepeleac. Potrivit oamenilor legii, conflictul s-a iscat spontan. Cert este că două persoane au fost transportate la spital, iar însoţitorii acestora au fost la un pas să continue războiul în curtea unităţii spitaliceşti. Au fost ţinuţi la distanţă de mai multe echipaje de jandarmi şi poliţie.

Cetăţenii revoltaţi de amploarea litigiului se aşteptau ca cei nouă indivizi reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe să fie arestaţi, fiindcă nu a fost vorba despre un simpliu conflict. Dimpotrivă, combatanţii s-au folosit de tot arsenalul de arme albe din dotare şi doar Dumnezeu a făcut să nu pice victimă şi vreun trecător. Şi, totuşi, au fost lăsaţi liberi! Instanţa a dispus instituirea măsurii controlului judiciar şi obligaţia de a nu părăsi judeţul în următoarele 60 de zile.

View My Stats