Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Alianţa dintre PSD şi UNPR s-a rupt! Miculescu: „Nu mă pot alia cu oameni care duc o luptă murdară”

DÂMBOVIŢA: Alianţa dintre PSD şi UNPR s-a rupt! Miculescu: „Nu mă pot alia cu oameni care duc o luptă murdară” 

În judeţul Dâmboviţa, alianţa dintre PSD şi UNPR s-a rupt şi pare că nu mai sunt şanse ca reprezenanţii celor două partide să stea la aceeaşi masă. Scandalul a pornit de la o conferinţă de presă susţinută, săptămâna trecută, de vicepreşedintele PSD Alexandru Oprea, care şi-a ironizat partenerii punctând că nu au cum să obţină 10% în alegerile locale din 2016. „Visători din ăştia, în politică, eu am mai văzut. E bine, uneori, să-i aducem cu picioarele pe pământ”, a spus Sandu Oprea.

A urmat, firesc, replica liderului UNPR Dâmboviţa, care l-a acuzat pe colegul de la PSD că nu joacă fair-play. A mai vorbit Dan Miculescu despre problemele judeţului – sărăcie şi lipsa locurilor de muncă, pe care PSD nu a reuşit să le elimine în cei trei ani de când se află la guvernare,  dar şi despre lipsa de comunicare între conducătorii celor două formaţiuni aflate, oficial, în alianţă.

Contrareplica lui Alexandru Oprea a transferat lupta, în mod total nefiresc, de pe tărâmul politicului în plan personal, vicepreşedintele PSD canalizându-şi energia să găsească puncte slabe în activitatea profesională a liderului UNPR. „I-aş aminti domnului Miculescu că nici administraţia, nici politica nu seamănă cu tehnologia fabricării cârnaţilor şi a salamurilor”, a declarat Sandu Oprea.

Urmare acestor atacuri sub centură, Dan Miculescu s-a exprimat astăzi foarte clar împotriva unei alianţe cu „oameni care duc o luptă murdară şi în detrimentul locuitorilor acestui judeţ. UNPR și eu, personal, vom respecta regulile fair-play-ului în jocul politic, atât timp cât și ceilalți competitori vor face acest lucru”.

Din punctul de vedere al liderului UNPR Dâmboviţa, scandalul a pornit de la faptul că formaţiunea politică pe care o conduce şi-a permis să se pregătească pentru confruntările electorale din 2016.

„Simțind cum li se clatină scaunele atât de confortabile, profesorul de drept – Adrian Țuțuianu și securistul de bine aciuat în PSD – Alexandru Oprea au început să facă evaluări și pronosticuri pentru scrutinurile electorale din 2016, stabilind de pe acum rezultatul votului care va avea loc peste un an.

Marele profesor de drept – Adrian Țuțuianu vine și vorbește despre neaveniții din politica dâmbovițeană și despre mărețul partid unic PSD, uitând să aducă în atenția opiniei publice cum și-a scris teza de doctorat. Poate ne raspunde la această întrebare! Cât de mult visează sărmanul politician după vremurile trecute și de glorie ale unei formațiuni politice în derivă, care se dezintegrează pe zi ce trece.

Mă întreb retoric de altfel, ce speranță mai pot avea primarii și membrii PSD într-un lider județean care își reclamă colegii și adoptă un limbaj injurios, numai pentru a-și acoperi neputințele omenești tot mai evidente.

Atacurile fară precedent din ultima perioadă, venite din partea ofițerului – Alexandru Oprea, mă determină să dau curs propunerilor unor cetățeni care-l cunosc foarte bine pe așa-zisul domn Oprea, care în activitatea sa administrativă și nu numai, s-a amestecat în multe activități care nu au miros de carnați sau salam, ci mai degrabă au iz penal, nerespectând regulile unui stat democratic.

Îi sugerez marelui politician Alexandru Oprea să respecte toate profesiile, pentru a nu-și prinde degetele în mașina de tocat cârnați, așa cum și-a prins urechile în mașina de cules informații.

Duritatea replicilor mele sper să dea de gândit competitorilor electorali din PSD, pentru că nu mă pot alia cu oameni care duc o luptă murdară și în detrimentul locuitorilor acestui județ”, se arată într-un comunicat de presă al UNPR Dâmboviţa.

View My Stats