Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Agenţia de Integritate l-a declarat incompatibil pe vicepreşedintele CJ Marin Antonescu

DÂMBOVIŢA: Agenţia de Integritate l-a declarat incompatibil pe vicepreşedintele CJ Marin Antonescu 

Abia ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi dat afară din PNL pentru că a acceptat funcţia peste decizia partidului, Marin Antonescu s-a trezit astăzi cu o nouă… bucurie.

Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de consilier judeţean, următoarele calităţi:
– administrator public al CJ Dâmbovița (09 februarie – 24 februarie 2012);
– administrator al SC Parc Industrial Mija SA (18 februarie 2009 – 24 februarie 2012);
– cenzor în cadrul SC Ventrom International SA (18 februarie 2009 – 24 februarie 2012).

Potrivit ANI, Marin Antonescu a fost administrator al SC Parc Industrial Mija SA și în perioadele 17 iulie 2008 – 18 februarie 2009 și 24 februarie – 23 iulie 2012, iar funcția de administrator public al Consiliului Județean Dâmbovița a ocupat-o şi în perioada 24 februarie – 25 iulie 2012.

Conform legislaţiei în vigoare, persoana față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului.

Până la transmiterea acestei informaţii, nu am reuşit să obţinem un punct de vedere din partea vicepreşedintelui CJD Marin Antonescu. VOM REVENI.

View My Stats