Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Administraţia din Voineşti se concentrează pe asfaltarea drumurilor săteşti

DÂMBOVIŢA: Administraţia din Voineşti se concentrează pe asfaltarea drumurilor săteşti 

Administraţia de la Voineşti a decis să-şi concentreze eforturile, anul acesta, pentru modernizarea infrastructurii rutiere locale la nivelul tuturor satelor. Primarul Dănuţ Gabriel Sandu vrea ca, cel târziu în 2018, în comună să nu mai rămână uliţă neasfaltătă.

În această perioadă se lucrează în Izvoare şi Suduleni, investiţia, în valoare de 17,8 milioane de lei, fără TVA, fiind realizată printr-o asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Practic, se va turna covor asfaltic pe o lungime de 3 km, se vor construi 6 km de şanţuri betonate, 74 de platforme pentru accesul în gospodării şi 34 de podeţe pentru scurgerea apelor pluviale. Termenul de finalizare este iulie 2016, însă edilul comunei este convins că lucrările vor fi gata până în această toamnă.

„Împreună cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în 3 ani de zile, prin asocieri, am asfaltat 5 km. Dacă în mandatul următor mai facem 5 km, plus ce mai aducem pe fonduri europene, în 2018, localitatea Voineşti va fi asfaltată în totalitate. Trebuie să ne gândim la faptul că avem aproximativ 30 km de drumuri săteşti. Mai scriem un proiect pe AFIR pentru modernizarea a 6 km de drumuri în Voineşti, pe unde am reuşit să introducem toate utilităţile. Reţeaua de canalizare va fi finalizată în maximum 2 luni de zile cu sprijinul Guvernului României, prin Administraţia Fondului de Mediu, cu doar 5% finanţare din partea comunei Voineşti”, a declarat primarul Dănuţ Gabriel Sandu.

asfalt voinesti 1 asfalt voinesti 3

View My Stats