Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 1 din 26! Doar primarul din Fieni şi-a respectat promisiunea făcută PMP

DÂMBOVIŢA: 1 din 26! Doar primarul din Fieni şi-a respectat promisiunea făcută PMP 

Adrian Rădulescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară – Filiala Dâmboviţa, a declarat astăzi că a fost jignit profund de primarii care au semnat adeziune pentru Fundaţia Mişcarea Populară şi au dovedit ulterior că au jucat dublu.

„Nu m-au lăsat să înfiinţăm organizaţii în localităţile respective, spunându-ne să stăm liniştiţi fiindcă ei lucrează pentru noi, iar rezultatele la alegerile europarlamentare din 25 mai au fost dezastruoase, undeva la 1%. Pe aceşti primari nu i-am obligat să vină alături de Mişcarea Populară, nu i-am şantajat, nu le-a promis cine ştie ce lucruri”, a precizat Rădulescu.

Liderul PMP spune că un singur primar s-a ţinut de promisiunea făcută – Adrian Budoiu de la Fieni, care a adus Partidului Mişcarea Populară 26% din voturile valabil exprimate. Ceilalţ1 25 de edili care s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară s-au dovedit a fi doar trădători.

Rădulescu a mai apreciat şi atitudinea primarului de Târgovişte, Gabriel Boriga, care a refuzat să sprijine vreun partid şi nici nu a împiedicat vreun partid să-şi desfăşoare campania electorală.

„La Târgovişte ne-am bătut de la egal la egal cu ceilalţi competitori electorali, ceea ce ne-a permis să obţinem un scor care ne-a clasat pe locul III la nivel de ţară între organizaţiile PMP, după Bucureşti şi Piatra Neamţ”, a explicat peşedintele PMP Dâmboviţa.

Adrian Rădulescu regretă că a mers pe mâna edililor, mai ales după ce a văzut că partidul a obţinut rezultate bune în localităţile în care a venit cu oameni noi. Exemplu concret – Crevedia, unde s-a reuşit un scor peste 5%, în condiţiile în care Organizaţia PMP a fost înfiinţată cu numai o săptămână înainte de europarlamentare.

iulian brezeanu PMP

La rândul său, Iulian Brezeanu – preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară Dâmboviţa a vorbit despre pierderile suferite din cauza retragerii deputatului Florin Popescu.

„În Târgovişte, am reuşit, cu mijloace modeste şi cu o echipă restrânsă, dar serioasă, să obţinem aproape acelaşi scor cu PNL, deşi ei au avut o campanie electorală în forţă. Este o dovadă clară că, dacă nu se întâmpla defectul Florin Popescu, ne-am fi apropiat de scorul propus, respectiv 20% în judeţul Dâmboviţa”, a declarat Iulian Brezeanu.

View My Stats