Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » Creșă nouă în Târgoviște

Creșă nouă în Târgoviște 

Peste o lună și jumătate, vor fi definitivate lucrările de amenajare a unui local nou de creșă, situat pe strada lt. Stancu Ion. Consilierii târgovișteni au aprobat în ședința ordinară a lunii septembrie închirierea acestui spațiu și transformarea lui într-o unitate unde să fie îngrijiți copiii cu vârste sub 3 ani.

Responsabilii de la Direcția de Asistență Socială urmează să-i contacteze pe părinții ale căror cereri fuseseră trecute pe o listă de așteptare din cauza lipsei de spațiu în cele cinci creșe care funcționează în Târgoviște. Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgoviște se confruntă cu o avalanșă de cereri pentru ocuparea unui pătuț la creșă. Noua unitate rezolvă o parte din aceste probleme.

Creșa care se amenajează pe strada lt. Stancu Ion va deservi șapte cartiere: Centru, Sagricom, Prepreleac, Micro 8, 9, 11 și 12, unde a funcționat până acum o singură unitate de acest fel. Noua instituție va fi deservită de doi asistenți medicali, șapte îngrijitori, un asistent social și un asistent medical coordonator.

View My Stats