Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CONDUCEREA ADI SALUBRITATE A HOTĂRÂT DE CAPUL EI CE SĂ FACĂ CU BANII PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE! Administrația locală va înainta plângere la Poliție și Parchet

CONDUCEREA ADI SALUBRITATE A HOTĂRÂT DE CAPUL EI CE SĂ FACĂ CU BANII PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE! Administrația locală va înainta plângere la Poliție și Parchet 

Scandal între Primăria Târgoviște – Serviciul Impozite și Taxe și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Salubritate!

Totul a plecat de la faptul că banii încasați pentru taxa de habitat în perioada decembrie 2012 – februarie 2013 nu au fost virați în contul Primăriei Târgoviște.

Șeful de la Impozite și Taxe, Iulian Crintescu, a informat conducerea ADI că, în atare situație, toți târgoviștenii vor figura, începând cu 1 aprilie 2013, ca restanțieri.

De partea cealaltă, conducerea ADI recunoaște că banii nu au fost virați către Primăria Târgoviște, însă spune că au fost transferați către Serviciul Public Județean de Alimentare cu Apă, Canalizare și Salubrizare Dâmbovița, în contul unei datorii a administrației târgoviștene.

Edilul Gabriel Boriga a declarat în exclusivitate pentru www.incomod-media.ro că Primăria Târgoviște va înainta adresă oficială către Poliție și Parchet, pentru a se face verificările legale și a se stabili cum au ajuns banii administrației locale târgoviștene în alte conturi.

”Ceea ce au făcut funcționarii de la ADI înseamnă deturnare de fonduri, înseamnă devalizarea bugetului Primăriei Târgoviște. Este un abuz evident, cu un pregnant caracter penal”, a precizat Gabriel Boriga.

View My Stats