Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » Concert instrumental de primăvară la Muzeul de Istorie

Concert instrumental de primăvară la Muzeul de Istorie 

Cu ocazia a 20 de ani de la înfiinţarea Universităţii Valahia Târgovişte,  joi, 29 martie 2012, începând cu orele 18.00, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, în urma parteneriatului dintre C.N.M. „Curtea Domnească” din Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi  Universitata Valahia din Târgovişte, se va susţine  un concert instrumental de primăvară, dedicat iubitorilor muzicii clasice,  susţinut de elevi  şi cadre didactice ai Facultăţii de Ştiinţe şi Arte din Târgovişte, Departamentul Arte.  Alături de aceştia, vor concerta şi grupul coral „Appassionato” al Universitaţii Valahia.

În cadrul aceluiaşi eveniment,  participanţii vor putea admira şi o expoziţie de fotografie, care va fi găzduită de Muzeul de Istorie, timp de o săptămână şi al cărei vernisaj va avea loc înaintea susţinerii concertului.

La această  întâlnire pe tărâmul artei,  va fi prezent  Decanul Facultăţii de Ştiinţe şi Arte,  Conf. dr. Cristian Mortici, dar şi invitaţi de prestigiu din străinătate.

Acest program artistic  este organizat sub egida a 20 de ani de la înfiinţare a Universităţii Valahia din Târgovişte, proiect ce se va derula în intervalul martie – iunie 2012.

Intrarea la ambele manifestări este liberă.

View My Stats