Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Colegiul Constantin Cantacuzino se transformă în şcoală de Liga Campionilor

Colegiul Constantin Cantacuzino se transformă în şcoală de Liga Campionilor 

La Târgovişte, investiţiile în infrastructura şcolară sunt în plin. Meritul este al echipei pe care primarul Gabriel Boriga a format-o, echipă care a reuşit să obţină fonduri europene nerambursabile pentru 10 proiecte din 10.

În momentul de faţă, se lucrează cu motoarele turate la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino, unde se reface structura de rezistenţă pentru trei corpuri de clădire, care vor fi reabilitate, modernizate şi dotate cu mobilier nou. De asemenea, se construieşte un imobil nou, P+2+M, care va ad[posti 12 săli de clasă, un laborator de informatică şi o bibliotecă.

„Totul va fi la standarde europene. Totul va arăta la fel ca la Liceul Bălaşa Doamna, acolo unde doamna Gabriela Istrate a fost director în timpul când s-au executat lucrările de investiţie şi totul a decurs ok.

Sunt convins că vom face acelaşi lucru şi aici. Vă asigur că după ce vor fi terminate lucrările acest Colegiu va arăta de Liga Campionilor din toate punctele de vedere. O să fie unul dintre cele mai bine dotate din municipiu”, a precizat primarul Gabriel Boriga.

La rândul său, directoarea Gabriela Istrate a insistat asupra faptului că investiţia care se derulează la Colegiul Constantin Cantacuzino şi care are termen de finalizare 24 aprilie 2012 va da posibilitatea desfăşurării orelor de curs într-un singur schimb. „Cele 44 de clase vor trece la program de dimineaţă, iar după-amiaza vom avea activităţi extracuriculare”.

Până la finalizarea lucrărilor, cei 1.200 de elevi de la Colegiul Constantin Cantacuzino învaţă la Liceul 5 şi Şcoala 9.

View My Stats