Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Circ în Consiliul Local Hulubeşti. Sezonul al doilea! VEZI VIDEO

Circ în Consiliul Local Hulubeşti. Sezonul al doilea! VEZI VIDEO 

Vreţi să vă distraţi fără să plăţi? Urmăriţi aşa-zisele şedinţe de lucru ale Consiliului Local Hulubeşti. Cuvintele sunt de prisos. Vă lăsăm să vizionaţi filmuleţul postat pe youtube de către un localnic.

Mai spunem doar atât: primarul penal Adrian Chiriţă, care a primit girul cetăţenilor pentru încă un mandat în fruntea comunei, a ameninţat că va organiza noi alegeri, fiindcă nu se poate cu aşa Consiliu Local, care se opune proiectelor pregătite pentru binele oamenilor din Hulubeşti.

Adversarii politici, adică echipa USL, l-au ameninţat şi ei pe vechiul şi noul edil de Hulubeşti, Adrian Chiriţă, că-l vor duce la tribunal, fiindcă săvârşeşte ilegalităţi.

Încă ceva! Chiriţă e acum cu… cioc!

Le reamintim cititorilor noştri că Adrian Chiriţă a stat câteva luni, înainte de alegerile din 10 iunie, suspendat din funcţie, fiindcă a fost condamnat penal pentru că a tras cu arma pe uliţa satului, mai precis la poarta unuia dintre preoţii din comună. Din fericire pentru el, cetăţenii l-au reales în fruntea obştei, trecând peste incident, dar şi peste miile de acuzaţii pe care i le-au adus opozanţii timp de patru ani, nu doar în campania electorală.

View My Stats