CARNEA DE PUI ESTE BOMBĂ ALIMENTARĂ! Conţine o bacterie care provoacă infecţii grave la milioane de femei
În ultimii 30 de ani s-a înregistrat o creştere a consumului de carne de pui la nivel mondial. Majoritatea oamenilor consideră că includerea în mediul zilnci a cărnii albe aduce multiple beneficii. Adevărul este însă altul.
În urma studiilor s-a constatat ca puiul crescut cu actuala tehnologie, chiar si cel ecologic, vandut pentru consum uman, ofera mai multa energie din grasimi decat din proteine.In urma rezultatelor s-a considerat ca puiul nu mai poate fi considerat un tip de carne cu un continut scazut de grasimi.
Hormonii de creştere favorizează apariţia diferitelor afecţiuni:
– Pubertatea precoce la fete
– Risc crescut de cancer la san
– Riscul crescut pentru cancerul de prostata
Foto: http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201301/w728/bacon_and_apple_roasted_chicken_94323800.jpg