Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » CĂLĂRAŞI: Ţigări de contrabandă, ambalate în saci, ridicate de poliţişti

CĂLĂRAŞI: Ţigări de contrabandă, ambalate în saci, ridicate de poliţişti 

Poliţiştii din Lehliu Gară au depistat în trafic două autovehicule care transportau saci cu pachete de ţigarete, existând suspiciunea că provin din contrabandă. Cele două maşini au fost oprite în trafic la interval de 10 minute. Conducătorii auto erau din aceeaşi localitate – Răzvani, judeţul Călăraşi.

Primul autoturism a fost oprit la ora 15:20, pe DN 3, în afara localităţii Lehliu. Poliţiştii au găsit în portbagajului maşinii un sac de plastic, în care se aflau 400 de pachete de ţigarete, fără timbru fiscal.

La ora 15:30, într-un alt autoturism, care iniţial nu a oprit la semnalul efectuat de poliţişti, au fost găsite de asemenea pachete cu ţigări. Şoferul, în vârstă de 43 de ani, şi-a continuat deplasarea, în ciuda semnalelor poliţiştilor, intrând, la scurt timp, în gardul unei locuinţe din localitatea de domiciliu.

În autoturism au fost găsite, într-un sac de plastic, 322 de pachete de ţigări, cu timbru de Ucraina. Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, care se efectuează în cele două cazuri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă.

View My Stats