Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » BLOGOSFERA SUSȚINE ECHIPA NAȚIONALĂ ÎN MECIUL CU OLANDA. ”Băieți, stoarceți portocala mecanică”!

BLOGOSFERA SUSȚINE ECHIPA NAȚIONALĂ ÎN MECIUL CU OLANDA. ”Băieți, stoarceți portocala mecanică”! 

Bloggerii şi-au unit forţele să susţină Echipa Naţională în meciul cu Olanda. Bloggeri din întreaga ţară au scris mesaje de încurajare jucătorilor, pe care le-au trimis Federaţiei Române de Fotbal, în speranţa că vor fi citite de tricolori. Blogosfera va susţine însă Naţionala şi din tribune: numele tuturor celor care s-au implicat in susţinerea tricolorilor au fost trecute pe un steag care va fi fluturat pe stadion, în timpul meciului, de cei 3 reprezentanţi ai blogosferei prezenţi pe Amsterdam Arena.

Câteva dintre cele mai încurajatoare mesaje

Mesajul care a strans cele mai multe comentarii si like-uri din partea cititorilor vine de la Camelia Sima din Braşov, care va fi unul dintre cei trei bloggeri prezenţi pe stadion la meciul Olanda-România:

“Pe 26 martie, la Amsterdam, vom porni împreună într-o nouă călătorie de nouăzeci de minute, un pas pe drumul către nopţile braziliene de anul viitor, pe drumul către o calificare la care râvnim cu toţii de prea multă vreme. Să vă fie călătoria magică, tricolori şi să vă întoarceţi acasă aducând victoria. Să faceţi un pas înainte pe drumul spre Brazilia şi să nu uitaţi că indiferent de rezultat, indiferent de scor, noi suntem mereu de partea voastră”.

“Băieți, înainte de meci, amintiți-vă că sunteți români și fiți mândri de asta, amintiți-vă că suntem o parte din istoria fotbalului, amintiţi-vă de cei ce nu au avut complexe împotriva marilor echipe ale Europei sau ale lumii, amintiţi-vă de Dobrin, de Hagi, de Popescu, de Boloni, de Camataru, de Lăcătuș! Însă nu jucați cu toate astea pe umeri! Nu uitați că suntem alături de voi și la bine și la greu!” scrie Dragos Geornoiu din Craiova.

“Băieţi, stoarceţi portocala mecanică!” spune Mihai Dumitru din Bucuresti

„Se spune ca in viata unui om exista doua zile importante: ziua in care s-a nascut, ziua in care a aflat de ce. Parafrazand spusele de mai sus, le doresc tricolorilor ca ziua de 26 Martie sa fie pentru ei ziua in care lumea sa afle de ce s-au facut fotbalisti”, zice Daniel Botea din Craiova

“Ați răpus ienicerii în inima Turciei. E timpul să ne ocupăm și de adversarii dinspre miazănoapte (…) E timpul să le arătăm vecinilor de la apus că prin aste picioare mai curge un sînge de roman cu tehnică de brazilian”, spune Andrei Albu din Baia Mare.

“Hai (…)să le arătăm olandezilor că putem să dăm gata un suc de portocale stors pe terenul lor şi că la Bucureşti a fost doar o întamplare nefericită că ne-am înecat puţin cu patru coji de portocală mecanică :). Şi chiar dacă nu vom pleca învingători de pe Amsterdam Arena (e bun şi un egal) trebuie să arătaţi că doriţi victoria, că vă luptaţi pentru ea” scrie Petru Dalea din Resita.

Chinezu, de la Chinezu.eu explică: “Am decis sa ne implicăm, ca bloggeri, în susținerea baieților noștri pentru că și noi și ei facem ce facem din suflet. Iar asta s-a văzut în mesajele pe care bloggerii le-au transmis tricolorilor. Iar faptul că, multumita lui City Insurance, în tribuna la Amsterdam vom fi trei bloggeri care vom flutura un steag cu numele altor cateva zeci de bloggeri este o ispravă de care suntem foarte, foarte mândri!”.

Mobilizaţi de Chinezu şi susţinuţi de sponsorul oficial al Naţionalei, City Insurance, bloggerii vor fi alături trup şi suflet de Echipa Naţională în meciul cu Olanda din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal de anul viitor.

România joaca împotriva naționalei Olandei marţi, 26 martie, pe Amsterdam Arena.

View My Stats