Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » BĂTĂLIE PENTRU CAPITALĂ! Argeşenii au organizat o dezbatere publică în acest sens, la noi nu se simte nimic

BĂTĂLIE PENTRU CAPITALĂ! Argeşenii au organizat o dezbatere publică în acest sens, la noi nu se simte nimic 

Autoritățile din Argeș vor musai ca Piteștiul să devină capitala regiunii Sud-Muntenia.Acțiunile care se întreprind au rolul clar de a evidenția toate atuurile pe care le are Argeșul.La noi nu se întâmplă nimic. Probabi, șefii județului Dâmbovița știu că nu are nici un rost să se bată pentru ca Târgoviștea să devină reședința regiunii.

La Consiliul Judeţean, a avut loc prima dezbatere publică din Argeş pe tema regionalizării organizată de Asociaţia Oamenilor de Afaceri, filiala Argeş, UGIR 1903, filiala judeţeană, Camera de Comerţ şi Industrie şi ACAROM.

La eveniment au participat, pe lângă reprezentanţi ai societăţii civile, ai administraţiei locale şi judeţene, şi parlamentari, şi doi miniştri: Daniel Constantin (Agricultură) şi Maria Grapini (Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Turism).

Două veşti bune: cei doi miniştri au anunţat că susţin Argeşul şi Piteştiul pentru a avea un rol cât mai important în viitoarea regiune din care vor face parte, respectiv relansarea Master-Planului de dezvoltare turistică a zonei de nord a judeţului.

CITEŞTE MAI MULTE

View My Stats