Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Un nou galop de sănătate pentru CSM Târgovişte

BASCHET: Un nou galop de sănătate pentru CSM Târgovişte 

CSM Târgovişte a ajuns să meargă ceas în Liga Naţională de baschet feminin. Campioana en-titre a obţinut o nouă victorie categorică în campionat, după ce a învins pe Universitatea Cluj, cu scorul de 108-43. Trupa lui Dan Fleşeriu a dat, din nou, recital şi a atins cea de-a patra victorie consecutivă din acest an, dar şi cel de-al 18-lea succes stagional.

În disputa cu formaţia ardeleană, CSM-ul a condus de la un capăt la altul ostilităţile din teren şi nu a lăsat niciodată adversarul să respire. Jocul bun prestat de târgoviştence a împins Universitatea să se recunoască înfrântă în toate cele patru sferturi, la diferenţe considerabile.

Spectacolul a fost total în Polivalenta târgovişteană în momentul când componentele CSM-ului au reuşit să depăşească pragul psihologic de 100 de puncte. Cea mai eficientă jucătoare din echipa dâmboviţeană s-a dovedit C. Givens, care a reuşit să înscrie nu mai puţin de 25 de puncte. În spatele ei s-au aflat M. Coker şi A. Orosz, unde prima a realizat 20 de puncte, iar a doua 16. În tabăra Universităţii, cea mai prolifică componentă a fost C. Gavrilă, cu 15 puncte realizate.

Graţie acestei victorii, echipa dâmboviţeană a luat faţa lui Sepsi Sfântu Gheorghe şi a trecut pe primul loc în clasament. Pentru CSM va urma, sâmbătă, o nouă partidă facilă, împotriva lui CSM CSŞ Craiova, care va avea loc pe terenul oltencelor.

baschet CSM 4

CSM Târgovişte – Universitatea Cluj 108 – 43 (20-12, 29-8, 30-11, 29-12)

CSM: P. Green (14), A. Orosz (16), M. Coker (20), A. Stoenescu (5), C. Givens (25) – S. Kirberg (2), A. Huţanu, E. Dincă (9), J. Watson (10), P. Poole (7). Antrenor: Dan Fleşeriu.

Universitatea: C. Gavrilă (15), T. Neagu, E. Gal (5), N. Williams (8), S. Gardner (9), – V. Lache (3), N. Berbec, E. Szocs, I. Răileanu, I. Grigor (3). Antrenor: Florin Covaciu.

Ionuţ Parghel

baschet CSM 1baschet CSM 2

View My Stats