Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște, victorie dramatică cu Universitatea Cluj

BASCHET: CSM Târgoviște, victorie dramatică cu Universitatea Cluj 

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut o victorie senzațională împotriva Universității Cluj, în etapa a 17-a din cadrul LNBF. Gruparea dâmbovițeană a trecut de ardelence cu 57-56 pe teren propriu, după un joc interzis cardiacilor! La capătul mai multor răsturnări de scor, CSM a terminat victorioasă în ultimele secvențe ale întâlnirii, când Shay Poole a inventat o pasă magnifică pentru Monique Coker, jucătoare ce a realizat coșul victorios.

În fața a peste 1.200 de suporteri, echipa lui Cătălin Tănase a jucat foarte bine, oferind la final lovitura de grație puternicului adversar, care se află pe ultimul loc al podiumului. În partida cu Universitatea, CSM a câștigat la pas primul sfert (17-11), dar a clacat, în schimb, în al doilea, când Clujul s-a impus cu 18-10. După ce al treilea s-a încheiat nedecis (15-15), trupa lui Tănase și-a arătat superioritatea în ultimul sfert, când și l-a adjudecat, cu multă trudă, cu 15-12, în ultimele secunde ale întâlnirii.

În urma victoriei de sâmbătă seara, CSM și-a luat revanșa cu U. Cluj, după ce în tur a cedat lângă Dealul “Feleacului”. Miercuri, echipa târgovișteană va înfrunta, în deplasare, pe CSBT Alexandria, într-un meci restanță. Dacă va obține victoria cu formația din Teleorman (victorioasă cu Olimpia Brașov, 72-65), CSM are șansa de urca din nou pe podiumul LNBF.

CSM Târgoviște – U. Cluj 57-56 (17-11, 10-18, 15-15, 15-12)

CSM: D. Cosby (4), P. Green (10), L. Toma (12), M. Coker (16), P. Poole (15), A. Vârjoghe, M. Fodor, E. Dincă. Antrenor: Cătălin Tănase.

Cluj: G. Irimia (8), A. Mandache (13), T. Harrison (10), B. Denson (5), A. Ross (8), O. Agunbiade (8), D. Butulija (4). Antrenor: Dragan Petricevic.

Ionuț Parghel

View My Stats