Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, totul pentru finală!

BASCHET: CSM Târgovişte, totul pentru finală! 

ICIM Arad – CSM Târgovişte, Sala „Victoria”, miercuri, ora 18:30

CSM Târgovişte se pregăteşte să facă pasul în finala Ligii Naţionale de baschet feminin. Campioana României pare decisă să răpună, din nou, pe ICIM Arad pentru a încheia seria meciurilor din semifinale. În cel de-al doilea joc din clasicul baschetului feminin românesc, echipa dâmboviţeană ţinteşte să îngenuncheze adversarul şi în deplasare, aşa cum s-a văzut şi duminică, în Sala Sporturilor din Târgovişte. Cum, după prima întâlnire cu Aradul (79-53), CSM Târgovişte a luat o opţiune serioasă de calificare, aceasta încearcă să obţină victoria şi în Ardeal, pentru a-şi simplifica parcursul din penultimul act. Un eventual succes înregistrat în Sala „Victoria” din Arad, ar propulsa trupa lui Dan Fleşeriu să păşească pe covorul roşu al finalei mult visate.

CSM porneşte cu prima şansă la victorie

La prima vedere, în cel de-al doilea duel cu ICIM, CSM Târgovişte porneşte cu prima şansă la victorie. Mai mult de atât, evoluţia foarte bună şi victoria categorică arătate în primul meci fac din baschetbalistele dâmboviţene să înceapă cu moralul ridicat disputa de la Arad. De asemenea, după succesul de la sfârşitul săptămânii trecute, gruparea târgovişteană a ajuns la al treilea succes împotriva Aradului, în actualul sezon. În schimb, dacă CSM va pierde în vestul ţării, atunci se va ajunge la meciul decisiv dintre cele două echipe, care va avea loc la Târgovişte, pe 4 aprilie.

Sepsi se îndreaptă şi ea spre finală

Tot mâine, dar de la ora 20:00, în al doilea meci din semifinale se înfruntă CSU Alba Iulia şi Sepsi Sfântu Gheorghe. În prima dispută dintre cele două echipe, Sespi a câştigat, în propriul fief, cu scorul de 66-54.

Ionuţ Parghel

View My Stats