Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, pregătiri intense pentru derbi-ul cu Sepsi

BASCHET: CSM Târgovişte, pregătiri intense pentru derbi-ul cu Sepsi 

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte se pregăteşte la intensitate maximă pentru derbi-ul cu Sepsi Sfântu Gheorghe (21 februarie), din etapa a 25-a a campionatului. Pentru a beneficia de o formă cât mai bună în disputa cu gruparea ardeleană, sportivele antrenate de Dan Fleşeriu au susţinut două meciuri de verificare la începutul acestei săptămâni. În primul, baschetbalistele de lângă Turnul Chindiei şi-au măsurat forţele cu echipa de băieţi U20 a Ştiinţei Bucureşti, iar în cel de-al doilea, cu Dunav Ruse, o grupare din prima ligă a Bulgariei.

Împotriva formaţiei de la sud de Dunăre, CSM Târgovişte s-a aflat în cea mai mare parte la conducerea jocului disputat la Ruse, iar la final şi-a asigurat victoria, cu scorul de 79-68 (13-22, 23-6, 25-22, 18-18). Cu trei zile înainte de întâlnirea cu Sepsi, formaţia dâmboviţeană afişează în continuare probleme medicale la nivelul lotului. Chiar dacă Andreea Huţanu pare refăcută în mare parte, nu acelaşi lucru se poate spune despre Raluca Alecu, Claudia Uşurelu şi Khadijah Whittington.

În ultimii cinci ani, CSM şi Sepsi s-au duelat de şapte ori, iar scorul disputelor directe este favorabil dâmboviţencelor, cu scorul de 4-3. CSM Târgovişte va porni în derbi-ul de sâmbătă din postura de ocupantă a locului secund în campionat, iar Sepsi, din cea de lider al LNBF.

Ionuţ Parghel

View My Stats