Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște, favorită la câștigarea derby-ului cu ICIM Arad

BASCHET: CSM Târgoviște, favorită la câștigarea derby-ului cu ICIM Arad 

CSM Târgoviște are parte de un nou duel de “foc” în Liga Națională de baschet feminin. Astăzi, după-amiază, de la ora 18:00, echipa pregătită de Cătălin Tănase va da piept, pe teren propriu, cu ICIM Arad, într-un derby de tradiție al întrecerii. În disputa ce contează pentru etapa a 7-a, formația târgovișteană pornește din postura de favorită, după ce în primele șase etape a bifat numai victorii pe linie.

Înaintea infernalului duel, CSM ocupă locul 2, cu 12 puncte strânse, iar ICIM se poziționează pe 8, cu doar șapte puncte adunate. Pentru a fi sigure de al șaptelea succes consecutiv, Larisa Toma et comp. așteaptă cât mai mulți spectatori în tribune, să le fie alături pe întreaga durată a întâlnirii.

Moralul jucătoarelor lui Tănase înaintea jocului este excelent, după ce acestea au depășit pe rând Național Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe, Phoenix Galați, CSM Satu Mare, CSBT Alexandria și Sirius Târgu Mureș. Dacă târgoviștencele vor trece de Arad, echipa dâmbovițeană va urca, din nou, în fotoliul de lider al LNBF.

Ieri, la Sala Sporturilor, a avut loc o conferință de presă cu privire la acest derby, la care au participat primarul Târgoviștei – Cristian Stan, președintele CSM-ului – Ciprian Prisăcaru, antrenorul Cătălin Tănase și jucătoarea Monique Coker.

Tot astăzi, dar în Divizia A1 de volei feminin, CSM Târgoviște va evolua de la ora 17:00, în deplasare, împotriva Științei Bacău, într-un meci de totul s-au nimic. Liderul dâmbovițean speră să depășească Știința, în etapa a 5-a, pentru a-și continua parcursul ireproșabil din acest sezon, încununat numai cu victorii. Pentru sportivele lui Dragan Nesic, disputa cu Bacău va reprezenta primul test de “foc” din actuala stagiune.

Ionuț Parghel

View My Stats