Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Bani în plus pentru rețelele de apă de la Pucioasa și Fieni

Bani în plus pentru rețelele de apă de la Pucioasa și Fieni 

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a suplimentat cu 10 milioane de lei bugetul Proiectului “Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, a statiilor de tratare a apei potabile si statiilor de epurare a apelor uzate in localitatile cu o populatie de pâna la 50.000 de locuitori”.

Suma va fi utilizată pentru 14 investiții, între care cele de la Pucioasa și Fieni. Lucrarile se afla in diverse stadii de executie, precum reabilitarea, extinderea sau crearea de noi retele de distributie a apei potabile, reabilitarea statiilor de tratare a apei potabile sau a surselor de apa potabila, reabilitarea, extinderea sau crearea de noi retele de canalizare si reabilitarea statiilor de epurare a apelor uzate.

Scopul proiectului vizeaza, in principal, conformarea la cerintele Directivelor Europene privind calitatea apei potabile si apelor uzate, evitarea poluarii transfrontaliere, imbunatatirea calitatii apei potabile, asigurarea alimentarii continue cu apa potabila de calitate a localitatilor, micsorarea pierderilor in retea, precum si reducerea poluarii solului si a apelor subterane si de suprafata.

View My Stats