Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » AUTOSTRADA BUCUREŞTI-PITEŞTI A FĂCUT VICTIME LA VÂRFUL CNADNR! Patru şefi de la Drumuri au fost demişi de ministrul Dan Şova

AUTOSTRADA BUCUREŞTI-PITEŞTI A FĂCUT VICTIME LA VÂRFUL CNADNR! Patru şefi de la Drumuri au fost demişi de ministrul Dan Şova 

Patru directori din conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au fost revocaţi din funcţie de ministrul delegat Dan Şova din cauza modului în care au fost gestionate acţiunile legate de deszăpezirea Autostrăzii Bucureşti – Piteşti.

„În urma analizei efectuate asupra stadiului de execuţie a lucrărilor de deszăpezire şi a activităţilor de întreţinere a drumurilor naţionale aflate în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, astăzi, 17 ianuarie 2013, au fost constatate deficienţe de ordin managerial în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în special în legatură cu gestionarea acţiunilor legate de reacţia la fenomenele meteorologice nefavorabile manifestate în aceste zile pe Autostrada A1 Bucureşti Piteşti”, se arată în comunicatul de presă emis joi de Guvern.

În consecinţă, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, de interes naţional şi investiţii străine Dan Şova a decis revocarea din funcţie a directorului general adjunct proiecte cu finanţare de la bugetul de stat, Băruţă Radu Ilie, a directorului direcţiei Proiecte Autostrăzi Fonduri Externe, Florea Adrian Marinel, a directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, Tucan Jean Paul, şi  a şefului biroului de comunicare, Claudia Buzatu.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

View My Stats