Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ASFALTĂRI PE PLOAIE, SALARII MAI MICI PENTRU TREI ŞEFI DE LA DRUMURI! Noul director LDP nu „înghite” lucrările de mântuială

ASFALTĂRI PE PLOAIE, SALARII MAI MICI PENTRU TREI ŞEFI DE LA DRUMURI! Noul director LDP nu „înghite” lucrările de mântuială 

Hărnicie fără margini la SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA, societate în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa sau pur şi simplu nepăsare şi mai mare? Când era vremea mai puţin prielnică, drumarii s-au apucat de asfaltări!

Directorul Alin Manole a aflat şi el din presă despre actele de bravură ale oamenilor din subordine şi a dispus de îndată cercetări disciplinare. Bine a făcut, zicem noi, dar şi mai bine era dacă ştia dinainte ce se întâmplă prin ograda pe care o păstoreşte!

Cert este că „în urma analizei, comisia a stabilit că faptele constituie abatere disciplinară. În acest sens, directorul general a dispus sancţionarea prin diminuarea retribuţiei cu 10% pe o perioadă de trei luni pentru următorii salariaţi: Catrina Vasile – director tehnic, Dinu Ion – responsabil lucrare şi Pascale Vasile – şef echipă.

În acelaşi timp, decizia asumată este aceea ca, în eventualitatea în care cei responsabili vor comite noi astfel de abateri, sancţiunile să determine inclusiv desfacerea contractelor de muncă”, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

View My Stats