Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Spărgeau case şi furau maşini din Topoloveni! Poliţiştii le-au venit de hac

ARGEŞ: Spărgeau case şi furau maşini din Topoloveni! Poliţiştii le-au venit de hac 

Poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Topoloveni au identificat autorii în doua cauze de furt calificat, înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi. Este vorba despre patru bărbaţi din localitate. Doi dintre ei au participat la ambele lovituri, de fiecare dată luându-şi drept partener o a treia persoană.

Într-un caz, cei doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 19 ani, ajutaţi de un bărbat de 45 de ani, au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din oraş, de unde au sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei, pe care le-au vândut înainte de Paşte către diferite persoane din comunele Beleţi-Negreşti, Priboieni şi leordeni, de unde le-au recuperat poliţitii şi le-au predat părţii vătămate.

În cel de-al doilea caz, cei doi tineri şi-au luat alături un bărbat de 22 de ani împreună cu care au furat două autoturisme din Topoloveni. Una dintre maşini a fost identificată pe teritoriul comunei Călineşti, cealaltă a fost găsită aruncată în râul Argeş, în zona podului de la limita oraşului Topoloveni cu comuna Căteasca.

View My Stats