Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ARGEŞ: Audienţe cu efect! Prefectul Mihai Oprescu abordează altfel discuţiile cu cetăţenii

ARGEŞ: Audienţe cu efect! Prefectul Mihai Oprescu abordează altfel discuţiile cu cetăţenii 

Prefectul Mihai Oprescu a bifat astăzi, 4 iunie 2014, o etapă nouă în strategia de îmbunătăţire a relaţiei cu cetăţenii din judeţ, punându-le la dispoziţie un spaţiu generos şi modern destinat audienţelor. Noul birou este situat la mezaninul Palatului Administrativ, sala 28.

De precizat că, pentru eficientizarea întâlnirilor săptămânale cu cetăţenii, reprezentantul Guvernului în teritoriu a decis să nu stea de vorbă singur cu cetăţenii, ci îi are alături pe membrii aparatului de specialitate din cadrul Prefecturii Argeş, dar şi pe inspectorii de la Casa de Pensii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. În acest mod, problemele ridicate de petenţi sunt preluate instant de către instituţiile abilitate să le rezolve.

Prefectul Mihai Oprescu promite că va dispune şi alte modificări, astfel încât argeşenii să găsească uşile deschise atunci când au probleme de rezolvat.

PROGRAM DE AUDIENTE PREFECTURA ARGEŞ:

  • Prefect Mihail Adrian Oprescu: miercuri, începând cu ora 9:00
  • Subprefect Ion Burnei: joi, începând cu ora 9:00.
View My Stats