Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » OPINII » APOCALIPSA DUPĂ IMPOZITUL PE VENITUL AGRICOL!

APOCALIPSA DUPĂ IMPOZITUL PE VENITUL AGRICOL! 

Bucurie mare pe țăranul român! Au apărut normele metodologice pentru aplicarea impozitului pe venitul agricol. E de belea. Acu să vezi cum bietul agricultor o să dea cu sapa de-a azvârlitelea. O să zburătăcească toate găinile din bătătură. Nu mai pune ouă sub cloșcă, de frică să nu depășească suta de păsări. Vinde o vacă dacă are două. Sacrifică vițelul imediat după fătare sau îl dă de pomană celui care nu are vite.

Strică solarul. Îl măsoară cu ruleta, să nu depășească 2000 de metri pătrați.Dă drumul în câmp la prepelițe, alungă roiurile de albine.Demolează stâna,cosește florile, taie din meri, dă foc la vie,uită gâștele pe baltă. Asta este. Social democrație pe pâine. Bine întinsă, să nu mai miște nimeni. Până la capăt.

Ar fi trebuit onor guvernanții să asigure bietului gospodar român piețe de desfacere, subvenții ca lumea. Credite avantajoase. Să vezi prețuri prin piețele agroalimentare. O să se vândă roșiile la bucată, brânza la suta de grame, mierea cu lingurița. O să își râdă în barbă patronii de supermarketuri când o să vadă atâta tulburare prin agricultura noastră.Le convine.Scapă de concurența aia, amărâtă.Stai să vină și cardul de intrat în piețe. Minune, nu alta.

Nu poți să lași nici pământul nemuncit că vine taxa pe pârloagă. Îl vinzi, la străini.Aștia vin acu și îți umplu rapid câmpul cu panouri solare. Unde creșteau păpușoii se produce acum energie electrică. Trai pe vătrai.Să-l bată gaia pe Ponta! Tare meticulous e. Cum se gândește el la toate. Până la capăt!

View My Stats