Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Alt poliţist dâmboviţean a fost prins luând mită

Alt poliţist dâmboviţean a fost prins luând mită 

Este vorba despre un subofiţer din cadrul Secţiei Voineşti. Agentul principal Constantin Badea a fost prins în flagrant de ofiţerii DGA luând mită 3.000 de lei. Când şi-a dat seama că i s-a organizat un flagrant, poliţistul s-a urcat la volanul maşinii personale şi a încercat să fugă. A sfârşit prin a se răsturna într-un şanţ.

Constantin Badea ceruse banii pentru a interveni în favoarea denunţătorului într-un dosar penal. Omul legii a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

„“Am realizat un flagrant unui agent de poliţie care a pretins şi primit o sumă de bani în vederea soluţionării favorabile a unei cauze penale. A fost somat de către inspectorii DGA, care purtau însemnele respective şi a demarat în trombă, dar s-a răsturnat în şanţul din stânga drumului. A fost dus la spital. Este în regulă. Urmează să fie audiat la Parchet. Vorbim despre o sumă de 3.000 de lei. Este cercetat pentru infracţiunea de luare de mită”, a declarat procurorul Radu Cosmin.”

Adriana Răceanu

foto: Adevărul

View My Stats