Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ADINA VĂLEAN: Ruperea USL este un avantaj pentru PNL. Acum, avem mâinile libere

ADINA VĂLEAN: Ruperea USL este un avantaj pentru PNL. Acum, avem mâinile libere 

Eurodeputata PNL Adina Vălean s-a aflat astăzi, 4 aprilie, la Târgovişte unde s-a întâlnit cu colegii de partid pentru a definitiva strategia de campanie care să le asigure liberalilor succesul în alegerile din 25 mai. Adina Vălean ocupă locul II pe lista candidaţilor PNL pentru Parlamentul European.

Dincolo de temele europene, Adina Vălean a vorbit la Târgovişte şi despre ruperea USL, pe care o cataloghează drept un avantaj pentru PNL.

„Eu am crezut că USL este un contract între două partide diferite care îşi propun împreună să atingă un anume obiectiv politic. În momentul în care unul din partenrri nu mai respectă contractul, nu are sens să mai rămâi alături de el. Problema pentru liberali a fost cu atât mai gravă cu cât, practic, în interiorul acestui guvern, noi nu am reuşit să ne transmitem mesajele şi măsurile liberale către electoratul de dreapta pe care dorim să îl reprezentăm. Eram într-o situaţie imposibilă. Ce să facem, să spunem după umărul domnului Ponta că noi am vrea să facem cutare măsură, dar nu ne lasă somnul Ponta. În momentul de faţă, avem mâinile libere pentru a ne adresa electoratului de dreapta”, s-a exprimat europarlamentara.

Adina Vălean a mai precizat că, din punctul său de vedere, în 2014, nu se va face nicio alianţă politică nouă în România, cu referire la propunerea PMP de a coaliza partidele de dreapta.

 

View My Stats