Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » 4.000 de oameni mulţumiţi, la Poiana

4.000 de oameni mulţumiţi, la Poiana 

După ce s-au chinuit ani de zile prin colbul uliţei, sătenii din Poiana intră în altă eră, cea a asfaltului! Administraţia de la Poiana a reuşit să acceseze 2,5 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile pentru reabilitarea a 11 km de drumuri de interes local, reabilitarea şi dotarea căminului cultural, înfiinţarea şi dotarea centrului de zi, tip after school pentru copiii de vârstă şcolară, proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse sau celor ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate, care îşi vor face temele, îndrumaţi de personal specializat, şi vor primi o masă caldă, după orele de şcoală, în centrul de tip after school.

Primarul comunei Poiana, Marian Şerban, a ţinut să sublinieze că, în scurt timp, urmează a mai fi asfaltaţi încă 14 km de drumuri comunale.

Prin reabilitarea căminului cultural, se urmăreşte reanimarea vieţii socio-culturale a localităţii, aici urmând a se desfăşura diferite evenimente festive ale comunităţii sau activităţi extraşcolare, în care să fie atraşi cât mai mulţi tineri, dar şi iubitori de muzică şi dans.

Adriana Răceanu

View My Stats