Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » 21 decembrie, o zi grea pentru omenire. Află aici ce ne aşteaptă!

21 decembrie, o zi grea pentru omenire. Află aici ce ne aşteaptă! 

Vin vremuri grele pentru întreaga omenire. Sunt destui prooroci şi slujitori ai lui Dumnezeu care spun că timpurile cele din urmă sunt aproape. Georgeta Florea este una dintre persoanele alese, cu har să comunice prin intermediul îngerilor cu Divinitatea. Ne-a mărturisit că tot ce a relevat până acum s-a adeverit. Cele 25 de cărţi pe care le-a scris stau ca dovadă a legăturii sale continue cu Dumnezeu.

Astăzi, la un ceremonial de sfinţire a unei cruci, a spus în faţa a zeci de oameni că vor veni peste pământ, curând, trei zile de întuneric. „Trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice, să vă îndreptaţi gândurile şi faptele către Dumnezeu, să faceţi cât mai mult bine. În curând, banii se vor termina, iar ce va rămâne este doar pentru Dumnezeu”.

Georgeta Florea a mai mărturisit că este posibil ca pe 21 decembrie, odată cu solstiţiul de iarnă, întreaga planetă să fie cuprinsă de o mare nenorocire. „Dumnezeu să ne ajute pe toţi, să fim sănătoşi şi să supravieţuim acelor zile”.

Georgeta Florea spune că omenirea se va confrunta cu boli incurabile, cataclisme, războaie. „Dacă trecem de acea zi, cu siguranţă va fi datorită iubirii lui Dumnezeu, dar totuşi să fim pregătiţi”.

View My Stats