Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SĂNĂTATE » Unitate de Primire Urgenţe la Titu, în locul spitalului desfiinţat

Unitate de Primire Urgenţe la Titu, în locul spitalului desfiinţat 

Gata! Ministerul Sănătăţii a aprobat înfiinţarea, pe structura fostului spital de la Titu, a unei Unităţi de Primire Urgenţe, în subordinea Spitalului Judeţean Dâmboviţa.

Ideea este bună, chiar dacă locuitorii oraşului nu s-au împăcat cu gândul că unitatea medicală a fost desfiinţată. E mai bine aşa, decât deloc, zic oamenii.

Prin deschiderea Unităţii de Primire Urgenţe, se vor putea efectua internări de o zi, în limita a cinci paturi. Cazurile grave vor fi transferate către Spitalul Judeţean de Urgeneţe din Târgovişte sau către unităţile medicale din Bucureşti.

Dr. Claudiu Dumitrescu – directorul Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa ne-a declarat că Unitatea de Primire Urgenţe de la Titu va începe să funcţioneze la 1 octombrie. „Ministerul Sănătăţii a aprobat finanţarea necesară şi încadrarea cu personal”, spune dr. Dumitrescu. Acesta vorbeşte şi despre înfiinţarea, în viitor, a unui Centrul Medical Multifuncţional la Titu, astfel încât toate spaţiile fostului spital să fie folosite în beneficiul locuitorilor din zona de sud a judeţului Dâmboviţa.

View My Stats