Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » Primarul Gabriel Boriga susţine comasarea alegerilor

Primarul Gabriel Boriga susţine comasarea alegerilor 

Edilul Târgoviştei, în acelaşi timp preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL, a prezentat în cadrul săptămânalei conferinţe de presă a PDL Dâmboviţa trei argumente pentru care susţine comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. În primul rând, spune Gabriel Boriga, se va produce o economie de 50% în ceea ce priveşte costurile cu organizarea alegerilor. În al doilea rând, nu se va mai pierde un an de zile pentru punerea la punct a procesului electoral. În al treilea rând, oamenii vor participa în număr mai mare la vot. „Atunci când se votează primarul, populaţia iese la vot. De ce să nu avem prezenţă sporită şi atunci când sunt aleşi deputaţii şi senatorii? Rămâne să vedem ce motive găseşte Uniunea Socialistă pentru a spune că această iniţiativă nu este bună”, a precizat Gabriel Boriga, preşedintele PDL Târgovişte.

Acesta afirmă că nu există niciun motiv organizatoric care să bulverseze alegătorii. „Nu cred că trecându-se de la patru la şase buletine de vot, populaţia nu s-ar descurca. De asemenea, nu cred că va exista o bulversare în ceea ce priveşte mesajul electoral. Eu, Gabriel Boriga, voi merge în faţa alegătorilor şi le voi spune ce am făcut şi ce vreau să fac pentru Târgovişte. Lucrurile trebuie văzute pe fiecare segment în parte. Eu îmi doresc ca cetăţenii să aleagă cei mai buni oameni, nu este obligatoriu să fie pe aceeaşi linie politică cu mine”.

În ceea ce priveşte competiţia electorală pentru Primăria Târgovişte, Gabriel Boriga spune că nu-l interesează care îi va fi contracandidatul cel mai puternic. „Eu încerc să mă raportez la mine, să fiu mai bun ca mine şi să-mi îndeplinesc angajamentele faţă de alegătorii mei”.

View My Stats