Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SĂNĂTATE » Primăria Târgovişte ajută Sănătatea

Primăria Târgovişte ajută Sănătatea 

Pe 7 aprilie, se sărbătoreşte în întreaga lume Ziua Mondială a Sănătăţii, prilej cu care Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a organizat astăzi o întâlnire interactivă, discuţiile purtându-se pe marginea problemelor cu care se confruntă lumea medicală, aşa cum reies ele din practică şi din studiile de specialitate efectuate.

De asemenea, în cadrul acţiunii, găzduită de Clubul Studenţilor din Târgovişte, s-au măsurat gratuit tensiunea şi glicemia pentru toţi participanţii care au dorit să afle cum stau la acest capitol.

În cuvântul de deschidere, dr. Claudiu Dumitrescu – directorul Direcţiei de Sănătate Publică a ţinut să precizeze că este mândru de faptul că edilul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, susţine sectorul medical, administraţia locală găsind totdeauna resurse pentru a-i ajuta pe medici.

Prezent şi astăzi alături de personalul din Sănătate, Gabriel Boriga a mărturisit că i se pare că aşa este normal, ca un primar să-şi aplece atenţia asupra tuturor domeniilor de activitate.


„Important este ca oamenii din jurul tău să se bucure, să aprecieze şi să faci bine. Sper ca, prin legătura pe care o avem permanent cu Direcţia de Sănătate Publică, cu celelalte instituţii ale statului şi organizaţii nonguvernamentale din municipiul Târgovişte, să aducem un pic de bine în viaţa şi în casa fiecăruia dintre dumneavoastră”, a precizat edilul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

La finalul întâlnirii, elevii de la Liceul Bălaşa Doamna din Târgovişte şi cei care frecventează cercurile tematice organizate la Palatul Copiilor au susţinut un program artistic.

Adriana Răceanu

View My Stats