Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Primăria Târgoviște și Consiliul Județean ne-au pregătit un week-end vesel

Primăria Târgoviște și Consiliul Județean ne-au pregătit un week-end vesel 

Timp de trei zile, Târgoviștea se va transforma în orașul copilăriei, dar și al distracției pentru adulți. Autoritățile locale vor pune în scenă de vineri, 1 iunie, până duminică, 3 iunie, ample activități dedicate celor mici și spectacole pentru cei mari. Vor participa, cu momente inedite, 20 de instituții de teatru din țară, firește lângă actorii târgovișteni.
”Îl avem invitat pe marele actor Mircea Albulescu, care va participa la lansarea cărții lui Vasile Lupașc, duminică începând cu ora 10, o carte dedicată copiilor din acest județ, povestea lui Vlad Vodă Dracula, volumul 1 din cele 10 povești pe care le datorăm copiilor noștri. Tot duminică, marele ilusionist, Leonardo Iosefini, va fi alături de dâmbovițeni în Parcul Chindia, de la ora 20:00,  pentru a oferi un spectacol inedit”, a precizat Bertha Colea, director al Teatrului Municipal Târgoviște.
Primarul Gabriel Boriga îi invită pe absolut toți târgoviștenii să participe la manifestările ce se organizează în Parcul Chindia, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și cu ocazia sărbătoririi celor 500 de ani de atestare documentară a județului nostru. ”Este o mândrie, este istoria noastră  și sunt aspecte pe care trebuie să le prezentăm tuturor și de care trebuie să fim mândrii. Municipiul Târgoviște nu se putea rupe de aceste evenimente,  ci dimpotrivă, să colaboreze, să participe.  Sâmbătă, 2 iunie, începând  cu ora 19:00 în Piața Revoluției, pe platoul de la Sindicate va avea loc un concert în cadrul festivalului  Cultura Urbană care va aduce la rampă 3 nume mari din showbiz-ul românesc:  Anna Lesko, formația Phoenix și Horia Brenciu”.
Președintele Consiliului Județean, Florin Popescu, a precizat că manifestările se doresc a fi și un mijloc prin care dâmbovițenii să fie informați în legătură momentele aniversare de la început de iunie, nu doar să se distreze.
”Pe 4 iunie sărbătorim 500 de ani de atestare documentară, Universitatea Valahia sărbătorește pe 2 iunie 20 de ani de la înființare, pe 1 iunie este ziua copilului și ne-am gandit că tot anul acesta trupa Phoenix împlinește 50 de ani de la înființare  să realizăm un ansamblu de evenimente care să se adreseze tuturor locuitorilor din Județul Dâmbovița si Municipiul Târgoviște prin care să vorbim și de cultura și tradițiile românești, de obiceiurile noastre dâmbovițene, apoi concerte de muzică populară”.
View My Stats