Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » Politicieni la aer curat, sus în Bucegi

Politicieni la aer curat, sus în Bucegi 

Vineri, 26 octombrie, toată floarea vestită a USL-ului a urcat la munte cu autoturismele din dotare, numai jeepuri unul şi unul.

Ministrul Mediului, Rovana  Plumb, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu,vicepreşedintii Leonardo Badea şi Gabriel Grozavu, senatorul Valentin Calcan, deputaţii Ion Stan şi Georgică Dumitru, dar şi proaspeţii candidaţi Sorin Roşca Stănescu, Stanciu Zisu, Ionuţ Săvoiu,Vasile Horga şi Pârgaru Ion.
A lipsit doar candidata pe Colegiul Găeşti, Carmen Moldovan. Politicienii avându-l ca ghid pe Adrian Ţuţuianu au trecut în revistă lucrările executate pe drumul turistic Dichiu-Babele, Dichiu-Peştera. Muncitorii aflaţi pe traseu, la muncă, au rămas cu gurile căscate când au văzut ditamai alaiul.
USL-iştii au vizitat şi Cabana Dichiu, terminată, dar care aşteaptă acum utilităţile. Preşedintele Consiliului Judeţean consideră că s-au investit o grămadă de bani pentru construcţia motelului de la Dichiu, a centrului Salvamont de la Zănoaga şi a campingului din aceeaşi zonă.
Pentru acest din urmă obiectiv mai trebuie construit un pod de acces care ar costa câteva miliarde de lei. În opinia lui Ţuţuianu aceste investiţii ar fi trebuit să aparţină mediului privat şi nu autorităţilor publice judeţene.
Ziaristul Sorin Roşca Stănescu, candidat din partea PNL, a rămas mut de uimire când a văzut câte frumuseţi ascunde nordul judeţului Dâmboviţa. La Hotelul Peştera, proprietate a senatorului Valentin Calcan, s-a ţinut o conferinţă de presă.
Adrian Ţuţuianu a spus că accelerarea lucrărilor pe acest traseu montan este un merit care îi aparţine.
Preşedintele doreşte să se lucreze la foc continuu, atât cât vremea bună va permite. Ministrul Mediului, Rovana Plumb a declarat la Peştera că avem o ţară minunată şi că se bucură că a copilărit în aceste locuri deosebit de pitoreşti.

View My Stats