Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Pe 28 iulie, deşeurile se reciclează la Fieni, Pietroşiţa şi Buciumeni

Pe 28 iulie, deşeurile se reciclează la Fieni, Pietroşiţa şi Buciumeni 

Sâmbătă, 28 iulie 2012, echipa Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec organizeaza o actiune de colectare, pentru cetatenii din Fieni si din satele Buciumeni si Petroşiţa. In acest scop, Asociatia Rorec pune la dispozitie o serie de puncte de colectare, care vor functiona in intervalul 09:00-17:00, in Fieni: Cartier Costeşti – in fata scolii, Cartier Berevoieşti – in fata scolii si pe platoul parcului Fieni, in Buciumeni: in fata scolii, in Valea Leurzii – in fata scolii, in Dealu Mare – in fata scoli si in Pietroşiţa: in fata caminului cultural.

Pentru informatii suplimentare sau programarea unui transport gratuit al deseurilor de echipamente grele sau voluminoase, RoRec pune la dispozitie numerele de telefon 0751.302.121 si 0724.379.242, care vor functiona pana vineri, 27 iulie, intre orele 09.00-19.00 si sambata, 28 iulie, intre orele 09.00-16.00.

Prin participarea la aceasta actiune, locuitorii se vor alatura eforturilor sustinute ale Asociatiei RoRec de a apropia Romania de tinta anuala de colectare DEEE pentru fiecare cetăţean european, de 4 kg/locuitor.

Toti participantii pot castiga un aparat electrocasnic nou, dintre cele puse in joc de Philips si Skil. Premiile constau in 3 cafetiere, 5 mixere si 7 ferastraie verticale. Tragerea la sorti si festivitatea de premiere vor avea loc la Primaria Fieni, la data de 30 iulie 2012, ora 11.00.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec a mai organizat, anul acesta, in judetul Dâmboviţa, cinci actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in 25 si 26 februarie, la Târgovişte şi Aninoasa, in 18 mai, la Găeşti, in 16 iunie, la Peşinari, in 30 iunie, la Dragodana si in 13-14 iulie, la Dragomireşti.

Caracterul nociv al acestor deseuri – de 10 ori mai mare decat cel al deseurilor menajere -, creste importanta colectarii si reciclarii acestora. Pentru a usura acest proces, locuitorii judetului Dâmboviţa pot depune DEEE si la cele doua centre de colectare permanente: in Găeşti, pe Strasa Prof. Stancu, FN, vizavi de Autogara Gaesti si in Târgovişte, pe Soseaua Gaesti, Tarlaua 9, Parcela 47/1.

View My Stats