Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Lucrări neexecutate, plătite cu bani grei în Parcul Industrial Priboiu

Lucrări neexecutate, plătite cu bani grei în Parcul Industrial Priboiu 

Echipa de control trimisă de președintele Consiliului Județean pe teren a ajuns și la Parcul Industrial Priboiu, situat pe DN72, Târgoviște-Sinaia. Și aici s-au găsit numeroase nereguli, care vor face se pare obiectul unor dosare penale.

”La Priboiu nu există toate utilitățile plătite prin proiect și… recepționate: iluminat perimetral, internet etc. Sunt total nemulțumit. Avem probleme mari și cu construcțiile. Am constatat că anul trecut s-au făcut reparații unor imobile construite pe mulți bani europeni, aproximativ 14 milioane de euro, și care au avut termen de garanție doar 1 an”, a precizat Țuțuianu.

O altă nemulțumire vine de la faptul că, cel puțin deocamdată, Parcul Industrial de la Priboiu nu și-a găsit utilitatea. Există peste 7.000 mp de spații destinate închirierii, însă agenții economici nu se înghesuie să dezvolte afaceri aici. În momentul de față, încasările Parcului ajung la 300 milioane lei vechi pe lună, din care se plătesc 220 de milioane de lei pentru paza acestui obiectiv.

View My Stats