Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Jandarmii, cu ochii pe hoții de conducte

Jandarmii, cu ochii pe hoții de conducte 

O patrulă din cadrul Jandarmeriei dâmboviţene, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, a surprins o persoană care sustrăgea conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale, după ce decopertase solul cu ajutorul unor unelete specifice pe o distanţă de aproximativ 30 m.
În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Constantin B. în vârstă de 23 ani a tăiat în 4 bucăţi o conductă metalică în lungime de aproximativ 10 m, folosind un ferăstrău de tip bomfaier. Persoana intenţiona să transporte materialul feros sustras la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.
Jandarmii i-au întocmit autorului în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru finalizarea cercetărilor.
Sursa: IJJ Dâmbovița
View My Stats