Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 22, 2024
Sunteți Aici Home » FELICITĂRI » IALOMIŢA: Persoane necunoscute au incendiat un depozit de furaje din Iazu

IALOMIŢA: Persoane necunoscute au incendiat un depozit de furaje din Iazu 

Persoane rămase deocamdată neidentificate au incendiat, miercuri-seară, în jurul orei 22:30, depozitul de furaje al unui gospodar din localitatea Iazu, judeţul Ialomiţa. Pompierii din cadrul Gărzii Slobozia au reuşit să stingă focul după aproximativ opt ore. Au ars peste 600 de baloţi de paie, iar la momentul sosirii echipajelor de intervenţie exista riscul ca incendiul să se extindă şi la locuinţa din apropiere.

incendiu depozit furaje 1

O oră şi jumătate mai târziu, s-a anunţat prin sistemul naţional unic de urgenţă 112 un incendiu în apropierea oraşului Ţăndărei, la o clădire a unei societăţi comerciale. Din fericire, nicio persoană nu se afla în interior. Focul a fost lichidat după patru ore şi jumătate. Cauza probabilă care a dus la izbucnirea acestuia nu a fost deocamdată stabilită. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Gărzile de Intervenție Țăndărei și Slobozia și un echipaj de prim ajutor calificat SMURD.

incendiu depozit furaje 2

În această dimineaţă, în jurul orei 07:00, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier pe DN 21, între Slobozia şi Iazu. Au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei bărbaţi şi un minor în vârstă de 17 ani. Doi dintre pasageri au rămas încarceraţi. La faţa locului s-au deplasat şi trei autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat la locul evenimentului. Toate cele patru victime au fost transportate la spital.

Foto: ISU Ialomiţa

View My Stats