Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Edilul de la Voineşti îşi doftoriceşte cu drag consătenii

Edilul de la Voineşti îşi doftoriceşte cu drag consătenii 

Primarul comunei Voineşti este de-a dreptul incredibil. Nu numai că este un bun gospodar, bun comunicator şi coleg desăvârşit, mai are grijă, atunci când situaţia o impune, şi de sănătatea consătenilor săi. Astăzi, când am intrat în biroul primarului Dănuţ Gabriel Sandu, acesta tocmai doftoricea un cetăţean din localitate care avea mare nevoie de ajutor. Edilul i-a curăţat rana de la un picior şi apoi i-a scos firele de la o intervenţie chirurgicală.

Omul venise la primar pentru că îl ştia meseriaş în intervenţiile medicale de urgenţă şi, apoi, edilul nu se supără niciodată când voineştenii apelează la serviciile sale. Aşa am aflat că au fost situaţii când le-a aplicat oamenilor chiar şi ghipsuri atunci când au suferit fracturi.

Voineştenii sunt mulţumiţi de primarul lor, care, nu numai că a schimbat în bine înfăţişarea comunei, le ascultă păsurile, se zbate pentru prosperitatea localităţii, le sare şi în ajutor acordându-le asistenţă medicală atunci când situaţia o impune, ir Dănuţ Gabriel Sandu nu a refuzat niciodată pe cineva.

View My Stats