Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Două deschideri oficiale pentru același târg

Două deschideri oficiale pentru același târg 

Târgul Meșterilor Populari de la Târgoviște, ajuns la cea de-a X-a ediție, a fost deschis oficial… de două ori! Spre deosebire de anii precedenți, conducerea Consiliului Județean a dorit să aibă propria deschidere, așa că, la ora 11:30, vicepreședinții Leonardo Badea și Gabriel Grozavu au mers în Parcul Mitropoliei și au vizitat standurile expoziționale.

O oră mai târziu, așa cum ne-a obișnuit de 5 ani încoace, primarul Gabriel Boriga a stat și el de vorbă cu meșterii populari veniți din mai multe județe ale țării. Ca de fiecare dată, tânărul edil nu a pierdut ocazia să-l plimbe printre meșteri pe fiul său Alexander. Puștiul s-a arătat încântat de ceea ce vedea, așa că l-a pus pe cheltuială pe tatăl său.

”Târgul Meșterilor Populari este parte integrantă a Zilelor Cetății. De astăzi până duminică, aici vor expune numeroși meșteri și meșteșugari, iar fiecare târgoviștean va putea să găsească ceva pe placul lui. Avem tradiții, avem artă, avem și produse care pot fi consumate”, a precizat Gabriel Boriga.

View My Stats